Виставка АРТЕФАКТІВ незламності у смолі: де побачити та які експонати представлені?

Виставка АРТЕФАКТІВ незламності у смолі: де побачити та які експонати представлені?
У Львівському муніципальному мистецькому центрі представили виставку артефактів незламності у смолі, що збирали працівники Музею фрагментів війни

У Львівському муніципальному мистецькому центрі представили виставку артефактів незламності у смолі, що збирали працівники Музею фрагментів війни. Це проєкт розпочали ще на початку повномасштабного вторгнення. Кожен з показаних тут 12 експонатів має свою історію, яку збирали працівники музею.

Один з експонатів передала дівчина, що народжувала у пологовому будинку у Маріуполі під час ворожих обстрілів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Святкування Петра і Павла у Гарнізонному храмі Львова: особливості свята та майбутнє храму (відео) Святкування Петра і Павла у Гарнізонному храмі Львова: особливості свята та майбутнє храму (відео)
У Гарнізонному храмі нині відзначали день святих апостолів Петра і Павла, а ще їхній храмовий празник.
Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео) Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео)
Культурна столиця, а відтак і місце, де зосереджено чимало пам’яток, об’єктів та різноманітних локацій. Усе це про Львів, де лише в межах міста можна відвідати десятки кардинально різних галерей, сховищ, експозицій.
Loading...
Load next