НОВА система контролю поліцейських та затриманих: в чому суть?

НОВА система контролю поліцейських та затриманих: в чому суть?
Відтепер усі дії служивих та затриманих фіксуватимуть на відео.

Відтепер поводити себе добре будуть як затримані, так і  поліцейські. Кожен їхній крок, слово та рух фіксуватимуть спеціальні камери. Системи Кастоді Рекордс служиві встановили одразу в двох підрозділах.

Фільмування затримання спершу відбуватиметься на бодікамери патрульних, потім у їхніх машинах, а далі триматиме вже у відділку поліції.  Але й це ще не все: нова система, навіть оповіщує про нового «клієнта» в кайданках безоплатних адвокатів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео) Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)
24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вул. В. Великого у Львові під час патрулювання.
Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео) Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео)
Наразі затримали двох осіб, яких підозрюють в організації злочинних схем. Їм загрожує до 9 років ув’язнення.
Чотирилапі поліцейські отримали ТРЕНУВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС та КЛІНІКУ Чотирилапі поліцейські отримали ТРЕНУВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС та КЛІНІКУ
Таких умов для життя та роботи у хвостатих служивих ще не було. У Львові з’явився новий кінологічний центр
Loading...
Load next