Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)

Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)
24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вул. В. Великого у Львові під час патрулювання.

Амфетамін, екстазі та PVP – у Львові затримали чергового «закладчика». Як інформує обласне управління поліції, 24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вулиці Володимира Великого у Львові під час патрулювання. У зловмисника при собі було 8 згортків із речовиною, зовні схожою на «PVP». Також у місцях закладок, які хлопець встиг зробити, поліцейські вилучили 22 розфасовані згортки з психотропним засобом. А у орендованому помешканні правоохоронці виявили та вилучили речовини й таблетки, «амфетамін», «екстазі» та «PVP». Затримано загрожує до 8 років ув’язнення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Правоохоронці викрили групу міжрегіональних торговців наркотиками Правоохоронці викрили групу міжрегіональних торговців наркотиками
Зловмисники розсилали психотропи по усім регіонам України під виглядом корму для котів
Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео) Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео)
Наразі затримали двох осіб, яких підозрюють в організації злочинних схем. Їм загрожує до 9 років ув’язнення.
У Львові поліцейські затримали вбивцю 19-річної студентки
19-річна дівчина, Дарья Косенок, вийшла з гуртожитку і зникла. Вже через півтори доби її знайшли мертвою у квартирі, яку вона орендувала разом із своїм хлопцем.
Loading...
Load next