Як діяти медикам на полі бою: лікарі Екстренки пройшли навчання у Польщі

Як діяти медикам на полі бою: лікарі Екстренки пройшли навчання у Польщі
Фахівчині української служби екстреної медичної допомоги в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» пройшли у Польщі серію психологічних тренінгів

Посилити стресостійкість та навички самодопомоги. З такою метою 30 лікарок, медсестер,та фельдшерок центрів Екстреної медичної допомоги зі всієї України у Польщі пройшли серію психологічних тренінгів та навчань повязаних з діями на полі бою або в ситуаціх прямої терористочиної загрози.

З Львівщини зокрема такий тренінг відвідали 5 працівниць центру. Там вони опановували сучасні навички допомоги військовим та цивільним пацієнтам з високим ризиком загрози для життя.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На очисних спорудах Львова зневоднюють мул за допомогою сучасної установки (відео) На очисних спорудах Львова зневоднюють мул за допомогою сучасної установки (відео)
Отриманий внаслідок зневоднення матеріал можна додатково використовувати у будівництві, рекультивації тощо.
У Стрийському парку встановили перші екоготелі для комах У Стрийському парку встановили перші екоготелі для комах
Працівники Стрийського парку власноруч виготовили своєрідну хатку з окремими «кімнатками» для комах, аби екологічно боротися зі шкідниками
У Дрогобичі волонтери проєкту БУР облаштовують гуртожиток для переселенців (відео) У Дрогобичі волонтери проєкту БУР облаштовують гуртожиток для переселенців (відео)
У Дрогобичі волонтерський рух БУР облаштовує помешкання для переселенців Проживатимуть в оновленому гуртожитку матері з дітьми.
Loading...
Load next