Мрія українців: Ірина Третьяк представила свій новий арт-проєкт

Мрія українців: Ірина Третьяк представила свій новий арт-проєкт
Ірина Третьяк представила свій новий арт-проєкт. На картинах, гільзах та навіть на знешкодженній ракеті показані мотиви нашої перемоги над рашистами

Ірина Третьяк представила свій новий арт-проєкт «Мрія Українців». На картинах, гільзах та навіть на знешкодженній ракеті показані мотиви нашої перемоги над рашистами. Серед них особливо виділяється одне полотно.

Зовсім скоро цю картину представлять на публічному аукціоні, який проводитиме Дмитро Гордон. Стартова ціна лоту 5,5 тис. євро.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
«Зелена» історія Львова: на обліку міста перебувають сотні вікових дерев у різних локаціях (відео) «Зелена» історія Львова: на обліку міста перебувають сотні вікових дерев у різних локаціях (відео)
Посадовці розповіли, що зараз на обліку перебувають сотні вікових дерев у різних локаціях Львова. Ними опікуються з огляду на Європейський досвід.
На Львівщині внаслідок аварії постраждав мотоцикліст На Львівщині внаслідок аварії постраждав мотоцикліст
Попередньо відомо, що водійка легковика зіткнулась з двоколісним, керманича якого госпіталізували
Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео) Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео)
Кільце на вулицях Липинського – Б. Хмельницького перекриють для руху транспорту цими вихідними. Завершити ремонтні роботи обіцяють наступного тижня.
Loading...
Load next