У Львові з’явиться новий простір з пам’ятником Євгенові Коновальцю

У Львові з’явиться новий простір з пам’ятником Євгенові Коновальцю
У міській раді оголосили конкурс для архітекторів і призначили чималий призовий фонд

Там де Бандери зустрічається з Коновальця: на перетині двох вулиць от-от з’явиться новий простір, і за право авторства, архітекторам доведеться поборотися у конкурсі із серйозним призовим фондом.

Місце для відпочинку планують спорудити прямо на території  головного корпусу львівської політехніки, а родзинкою у цій зоні має стати пам’ятник Євгенові Коновальцю.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові затвердили проєкт громадського простору присвяченому Євгену Коновальцю У Львові затвердили проєкт громадського простору присвяченому Євгену Коновальцю
При виготовленні пам’ятника Євгену Коновальцю на території громадського простору використовуватимуть метал переплавлений з окупантської техніки та зброї.
Скандальна петиція: депутати не підтримали демонтаж пам'ятника Моцарту у Львові Скандальна петиція: депутати не підтримали демонтаж пам'ятника Моцарту у Львові
Петицію підтримали лише 12 депутатів.
Проект нового СІЗО у Львові: Андрій Садовий оприлюднив результати конкурсу (фото) Проект нового СІЗО у Львові: Андрій Садовий оприлюднив результати конкурсу (фото)
У Львові обрали переможця архітектурного конкурсу на проект будівництва нового СІЗО, ними виявилися львівські архітектори Sulyk Architects.
Loading...
Load next