Меморандум з ДАНІЄЮ підписали у Львові: експорту українських продуктів бути

Меморандум з ДАНІЄЮ підписали у Львові: експорту українських продуктів бути
У Експорту українських продуктів бути. У Львові відбулася найбільша від початку війни зустріч аграріїв-високопосадовців

Поки Польща, Словаччина та Угорщина блокують експорт українських продуктів, у Львові  справжній аншлаг  аграріїв високого рівня. Тільки уявіть: міністри України та Данії зустрілися спеціально, аби попри складний час, розвивати сільськогосподарський бізнес. І це була наймасштабніша зустріч від початку війни.

Саме Львівщина стала одним з  основних осередків для датського аграрного підприємництва. А свинарство, взагалі процвітає, в обох країнах. Тож підписання меморандуму про співпрацю – це логічний та взаємовигідний крок.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next