Близько 30 тисяч УСПІШНИХ операцій: як працює найстаріше урологічне відділення Львова?

Близько 30 тисяч УСПІШНИХ операцій: як працює найстаріше урологічне відділення Львова?
У найстаршому урологічному відділенні Львова кожного року виконують близько 1000 операцій, в тому числі пацієнтам з онкологічними патологіями

Сюди з’їжджаються пацієнти зі всієї України, адже знають, що тут вони отримають висококваліфіковану допомогу. Хтось за направленням від лікаря, хтось за рекомендаціями від знайомих чи рідних, хтось, вже маючи попередній власний досвід, адже майже 60 років у Львові на вулиці Генерала Чупринки 45 Другого медичного об’єднання  функціонує потужне урологічне відділення, яке є найстаршим у місті.

За цей час було виконано близько 30 тисяч успішних операцій. І з часом відділення лише вдосконалюється, адже тут використовують найновіші підходи до лікування всіх урологічних патологій, в тому числі і онкологічних.

Детальніше в сюжеті: 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Мер Львова повідомив, що усі нові ліжка будуть обладнані киснем
Виконком надав кошти на купівлю 190 кисневих концентраторів
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
Loading...
Load next