У Львові заблокували роботу магазину, в якому продавали алкоголь попри заборону (відео)

У Львові заблокували роботу магазину, в якому продавали алкоголь попри заборону (відео)
Діяльність крамниці у центрі міста обмежили, відповідно до наказу Галицької районної адміністрації.

(БЗ+СХ) Сухий закон 

У центрі Львова заблокували роботу магазину, який продавав алкоголь попри заборону 

 

Сухий закон: у Львові заблокували роботу магазину, який продавав алкоголь попри заборону. Діяльність крамниці у центрі міста обмежили, відповідно до наказу Галицької районної адміністрації, спільно з правоохоронцями, – повідомили у мерії. Й наголосили: ті підприємства, які порушуватимуть заборону, будуть обмежені в діяльності.  

Ми моніторимо, чи відбувається чітке дотримання особливо в воєнний час. Було зафіксовано ряд порушень зокрема по цьому об'єкту, — розповідає Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова. 

З досвіду 2014-15 років неконтрольоване і взагалі вживання спиртних напоїв під час ведення бойових двій, в зоні проведення тоді АТО, потім ООС, показували, що людина під впливом алкоголю – дуже небезпечна, — зазначає Валерій Курко, керівник тероборони Львівської області. 

 До слова, місто прагне підтримувати львівських виробників у напрямку експорту.  

Якщо говорити  про крафтових виробників, тих, хто виготовляє різні львівський продукт, то власне вже є домовленості про експорт на закордон. Для того, щоб підтримувати виробника, але не продавати тут, — відмітив Андрій Москаленко. 

Нагадаємо, у Львові виписали понад 500 штрафів через паркування з порушенням ПДР.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні можуть заборонити продаж цигарок та алкоголю за готівку (відео) В Україні можуть заборонити продаж цигарок та алкоголю за готівку (відео)
На заміну старим акцизним маркам має з’явитися унікальний QR-код. І аби система запрацювала, потрібно перевести розрахунки товарів винятково у безготівковий формат оплати.
Перевищив норму у 16 разів: у Львові патрульні зупинили водія у стані сильного алкосп’яніння Перевищив норму у 16 разів: у Львові патрульні зупинили водія у стані сильного алкосп’яніння
Вночі на вул. Богданівській патрульні зупинила водія, який рухався з вимкненими фарами. Правоохоронці зрозуміли, що чоловік у стані сильного алкосп’яніння.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Loading...
Load next