ТИЖДЕНЬ БЕЗБАРʼЄРНОСТІ: чого навчили чиновників та комунальників?

ТИЖДЕНЬ БЕЗБАРʼЄРНОСТІ: чого навчили чиновників та комунальників?
6 днів чиновники та комунальники навчались правильно комунікувати з особливими людьми

Особливі люди з особливими потребами: саме їм міська рада присвятила цілий тиждень. Як спілкуватися з інвалідами, як допомагати та як облаштовувати для них простір. Протягом 6 днів чиновники, вчителі та маршрутними через власні відчуття навчалися зрозуміти світ, у якому живуть неповносправні.

Саме Львів став першим містом, яке так серйозно підійшло до питання безбар’єрності та доступності. Це й не дивно, адже західна Україна є найбільшим хабом, де лікуються та реабілітуються люди, які стали жертвами російської агресії.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Сирість та неприємний запах: два будинки у середмісті Львова можуть обвалитися (відео) Сирість та неприємний запах: два будинки у середмісті Львова можуть обвалитися (відео)
Нестерпний сморід, постійна вологість та потріскані стіни – у таких умовах мешкають жителі будинків №9 та №11 на вулиці Стрийській. Усе через залом каналізаційного колектора.
Опалювальний сезон у Львові: комунальники розпочали підготовку у Шевченківському районі (відео) Опалювальний сезон у Львові: комунальники розпочали підготовку у Шевченківському районі (відео)
Зараз комунальники ремонтують один з котлів на теплоцентралі "Північна", що забезпечує гарячою водою і теплом Шевченківський район.
У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео) У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео)
У подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Перемиській, 14 наприкінці серпня утворилася яма, яка щогодини стає більшою та поглинає у себе все навколо.
Loading...
Load next