Обіцяли відремонтувати, а замість цього знищують

Обіцяли відремонтувати, а замість цього знищують
Чиновники намагаються зупинити бізнесменів, які знищують історичну будівлю на Цитаделі

На поверхні все чин по чину: на людські очі підприємці показують паспорт, як гарно вони відреставрують старовинну будівлю на Цитаделі. Але за парканом, відбувається справжній вандалізм. Замість капітального ремонту, нахаби буквально руйнують історичний об’єкт.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На базі 23 львівських шкіл запрацюють соціальні підприємства, якими керуватимуть учні На базі 23 львівських шкіл запрацюють соціальні підприємства, якими керуватимуть учні
На базі 23 львівських шкіл запрацює соціальний бізнес, якими керуватимуть учні. Діти самостійно придумували на чому він спеціалізуватиметься та як втілити усі ці напрацювання
Підприємці Львівщини: гроші, співпраця, розвиток бізнесу та нові робочі місця (відео) Підприємці Львівщини: гроші, співпраця, розвиток бізнесу та нові робочі місця (відео)
Гроші, співпраця, розвиток бізнесу та створення нових робочих місць. Львівщина серед лідерів щодо впровадження інвестиційних кредитів за програмою "Доступні кредити 5-7-9%". Тож на часі впровадження пілотного проєкту "0% річних на реалізацію інвестиційних проєктів для мікро-, малого та середнього підприємництва Львівської області".
ТИЖДЕНЬ БЕЗБАРʼЄРНОСТІ: чого навчили чиновників та комунальників? ТИЖДЕНЬ БЕЗБАРʼЄРНОСТІ: чого навчили чиновників та комунальників?
6 днів чиновники та комунальники навчались правильно комунікувати з особливими людьми
Loading...
Load next