Ставити НА НОГИ пацієнтів стане легше: лікарня Львова отримала важливе обладнання

Ставити НА НОГИ пацієнтів стане легше: лікарня Львова отримала важливе обладнання
Лікарня отримала бігові доріжки, реабілітаційні бруси та апарати імпульсного струму

Бігові доріжки, реабілітаційні бруси та апарати імпульсного струму. Без такого обладнання на ноги пацієнтів не поставити – кажуть медики. Але проблема в тому, що останнім часом  попит у рази перевищує пропозицію. Тож на усіх хворих просто не вистачає спеціальних приладів.

Друге медичне об’єднання – має одине з найбільших  в місті реабілітаційних відділень. Люди з проблемами травлення, дихання та опорно-рухового апарату йдуть сюди сотнями, щоб полегшити своє життя. Аби прийняти кожного, лікарям довелося звертатися по допомогу та просити грант в американців.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео) Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео)
З 1 квітня в "ОХМАТДИТІ" цілодобово запрацювала хірургія, травматологія, отоларингологія, анестезіологія та офтальмологія. Зокрема відтепер там також цілодобово надаватимуть офтальмологічну допомогу дітям до 18 років.
У Львові врятували хлопця, якому цвях пробив легеню У Львові врятували хлопця, якому цвях пробив легеню
У львівській лікарні "ОХМАТДИТ" медики врятували 17-річного хлопця, якому цвях пробив легеню. Хлопцю в груди вистрелив пневматичний пістолет, який "стріляє" цвяхами.
Пандемія та відходи: як на Львівщині утилізовують "ковідне" сміття (відео) Пандемія та відходи: як на Львівщині утилізовують "ковідне" сміття (відео)
Одноразові маски та рукавички – за минулий рік на Львівщині нарахували 155 тонн "ковідного" сміття.
Loading...
Load next