На Львівщині сформували 30 груп для збиття дронів-камікадзе

На Львівщині сформували 30 груп для збиття дронів-камікадзе
На Львівщині сформували перших 30 мобільних вогневих груп, що збиватимуть ворожі дрони-камікадзе

На Львівщині сформували перших 30 мобільних вогневих груп, що збиватимуть ворожі дрони-камікадзе. І їх вже передали повітряному командуванню «Захід».

Наразі є потреба у приборах нічного бачення та тепловізорах, що працювали би якісно незважаючи на погодні умови та мали б оптимальну дальність для виявлення цілі, додають представники ПВК «Захід». Додамо, що вартість комплектації однієї мобільної групи -  500 тис. гривень. Але автомобілі благодійники надають безкоштовно.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
ОПЕРАТОРИ ДРОНІВ у Львові провели змагання ОПЕРАТОРИ ДРОНІВ у Львові провели змагання
Вихідними у Львівському ліцеї ім. Героїв Крут провели змагання операторів роторних дронів серед старшокласників та кадетів ліцеїв військового типу
Loading...
Load next