Благодійний АУКЦІОН картин від військових: коли відбудеться?

Благодійний АУКЦІОН картин від військових: коли відбудеться?
Художники Львівського музею історії релігії проводять для наших захисників майстер-класи з малювання. Ці картини розіграють на аукціоні, а кошти скерують на квадрокоптери

Художники Львівського музею історії релігії проводять для наших захисників на реабілітації спеціальні майстер-класи з малювання. Кажуть, що цей процес допомагає не тільки розслабитись психологічно, але й пропрацювати дрібну моторику.

Заняття проводяться щотижня, кожен з учасників цих майстер-класів обирає техніку у якій він писатиме нову картину. Більшість з них малює вперше.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові зберуть 1 тис. великодніх кошиків для воїнів ООС
Капела «Дударик», Гарнізонний храм Петра і Павла та Будинок офіцерів 2 роки тому зібрали гостинці для 800 солдатів. Цьогоріч планують повторити ініціативу.
Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео) Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео)
Учасникам бойових дій, які отримали поранення, контузію або перебувають на ротації і мають потребу у психологічній реабілітації, потрібно зареєструватися для участі.
БФ «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом БФ «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом
Благодійний фонд «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом
Loading...
Load next