Чужих дітей не буває: відома волонтерка оголосила святковий збір

Чужих дітей не буває: відома волонтерка оголосила святковий збір

Анастасія Бервецька, відома волонтерка та активістка, оголосила про початок щорічної благодійної акції на підтримку дітей військових та малозабезпечених сімей.

Збір коштів відбувається напередодні Дня Святого Миколая, коли кожна дитина має отримати трохи свята та радості.

Минулого року Анастасія вдалося потішити 400 діток України, подарувавши їм книжечки, настільні ігри, гігієну, піжамки та іграшки. Святий Миколай та Ангелик особисто відвідали дітей, зробивши цей день незабутнім.

Цьогоріч підготовка до свята стартувала раніше, адже час плине швидко. Анастасія Бервецька закликає всіх приєднатися до підтримки. Особливу увагу вона приділяє дітям військових, а також багатодітним сім’ям та дітям з інвалідністю і ВПО. Вік дітей від народження до 14 років.

Анастасія збирає:

  • Книжечки
  • Настільні ігри
  • Гігієну
  • Піжамки
  • Нижню білизну, колготи, шкарпетки
  • Конструктори, пазли та різні іграшки
  • Солодощі (ближче до листопада)

Ви можете надіслати Львів НоваПошта 26, Бервецька Анастасія. 0964455619

Також можна особисто передати подарунки на «Фабрику_Щастя» або підтримати фінансово через банківський рахунок або систему Monobank:

Як розповіла волонтерка, допомагає  військовим ще з 2014 року. У Львові вона відвідує військових у 15 неврологічному відділенні, де вони проходять реабілітацію. Також організовує благодійні заходи, концерти та ярмарки, та як і багато волонтерів, займається маскувальними сітками, технічним забезпеченням військових (РЕБи, автомобілі тощо) і продовольчим – від смаколиків до предметів гігієни.

Долучайтесь до святкового збору для дітей!

Читайте також
Вражаюча ініціатива від американського піхотинця Вражаюча ініціатива від американського піхотинця
Безногий піхотинець з США сів на велосипед, аби зібрати кошти на протези для наших бійців
ПІДТРИМКА дітей ЗАХИСНИКІВ: їм виплачуватимуть 50 тис. грн щорічно ПІДТРИМКА дітей ЗАХИСНИКІВ: їм виплачуватимуть 50 тис. грн щорічно
У Львові дітям, батьки яких віддали своє життя у боротьбі з російськими агресорами або отримали важку інвалідність, виплачуватимуть 50 тис. грн. до досягнення повноліття
Loading...
Load next