Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон

Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон
На протест вийшли сотні студентів, останньою краплею стало оприлюднення викладачкою особистих даних кримчанина

Легко прикриватись патріотизмом, коли твою спину прикривають військові та колишніх комуністів не буває: сотні студентів львівської політехніки вийшли з плакатами на протест проти своєї ж викладачки Ірини Фаріон. Основна вимога – звільнити мовознавицю за її висловлювання про військових та оприлюднення особистих даних хлопця з Криму.

Останнім часом  Ірина Фаріон потрапила одразу у кілька конфліктних ситуацій через свої висловлювання. Її погляди на захист української мови підтримав студент з тимчасово окупованого півострова. Однак, викладачка не придумала нічого розумнішого, як виставити у своєму пості усі дані проукраїнського парубка. Саме це й стало приводом для його арешту рашистами.  Вимогу звільнити викладачку Фаріон у львівській політехніці пообіцяли розглянути 23 листопада, а наразі створили комісію аби вивчити цю проблему.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Україна - гуманна країна": у Львові містяни вийшли на протест проти знущання над тваринами (відео) "Україна - гуманна країна": у Львові містяни вийшли на протест проти знущання над тваринами (відео)
Акцію одночасно провели у 30-ти містах України. Всі свої вимоги активісти передадуть на розгляд президенту та народним депутатам.
Львівські ВНЗ у лідерах за кількістю поданих заяв на бюджетну форму навчання (відео) Львівські ВНЗ у лідерах за кількістю поданих заяв на бюджетну форму навчання (відео)
Найбільшу кількість заяв у Львівські університети вступники подають на комп’ютерні науки та англійську філологію.
Loading...
Load next