Львівські ВНЗ у лідерах за кількістю поданих заяв на бюджетну форму навчання (відео)

Львівські ВНЗ у лідерах за кількістю поданих заяв на бюджетну форму навчання (відео)
Найбільшу кількість заяв у Львівські університети вступники подають на комп’ютерні науки та англійську філологію.

Львівські ВНЗ у лідерах за кількість поданих заяв на бюджетну форму навчання. Цього року найбільше вступників у Національного університету Львівська політехніка. За ним з мінімальним відривом лідирує Університет мені Івана Франка.

Відтак майже по 20 тисяч вступників подали заяву на бюджетну форму навчання.

Найпопулярнішими серед спеціальностей виявились:

  • комп’ютерні науки,
  •  англійська філологія. 

Нагадаємо, у Львові учні, які здобули максимальну кількість балів за НМТ, отримають по 15 тисяч грн. Загалом у місті Лева тестування без жодної помилки склали 42 школярі: 40 навчались у міських закладах освіти, а 2 – у приватних.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Студент "Львівської політехніки" назвав патріотів "тваринами" та похвалився радянським прапором в кімнаті (відео) Студент "Львівської політехніки" назвав патріотів "тваринами" та похвалився радянським прапором в кімнаті (відео)
У своїх відео хлопець розповів, що він вважає війну на Сході безглуздою.
У Львівській політехніці сплели 12 тисяч квадратних метрів сітки для військових (відео) У Львівській політехніці сплели 12 тисяч квадратних метрів сітки для військових (відео)
До цієї справи долучається чимало людей: як учнів вишу, так і всіх охочих. За словами волонтерів, найбільша сітка, яку доводилось плести – розміром 21 на 21 метр.
Гуртожитки у Львові: у місцевих вишах не вистачає місць для заселення студентів (відео) Гуртожитки у Львові: у місцевих вишах не вистачає місць для заселення студентів (відео)
Невдовзі студенти львівських вишів повернуться до навчання у звичному форматі. Університети вже готові приймати спудеїв, втім з гуртожитками ситуація інша. Деяким вишам бракує місць у студмістечках.
Loading...
Load next