Благодійники з США відправили чергову партію РЕЧЕЙ та ТЕХНІКИ нашим захисникам

Благодійники з США відправили чергову партію РЕЧЕЙ та ТЕХНІКИ нашим захисникам
Благодійники з США закупили та відправили ще одну партію необхідних речей та техніки нашим захисникам

Благодійники з США закупили та відправили ще одну партію необхідних речей та техніки на передову. Запити вже традиційно напряму збирали від командирів підрозділів. А кошти на це все назбирали завдяки небайдужій громаді під час благодійних заходів та зустрічей.

Передали і кілька позашляховиків, що завжди потрібні бійцям, бо автівки часто стають ціллю ворога, бо відіграють важливу роль у забезпеченні наших захисників.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині до Дня захисника України відбудеться екскурсія "Жива історія" (відео) На Львівщині до Дня захисника України відбудеться екскурсія "Жива історія" (відео)
Державне свято, вважається досить новим, однак воно все ж таки зберігає в собі історію багатьох століть. Дату 14 жовтня було обрано не випадково, оскільки саме цього дня відзначається велике свято – Покрова Пресвятої Богородиці.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Loading...
Load next