ХІРУРГИ двох країн рятували 8-річну дівчинку

ХІРУРГИ двох країн рятували 8-річну дівчинку
Опікові хірурги одразу двох країн рятували 8-річну дівчинку з Вінниці, яка отримала опіки 26% тіла

Гра з друзями ледь не закінчилась трагічно для 8-річної Насті з Вінниці. Дитина отримала складні опіки.Вогонь уразив 26% тіла дівчинки. При цьому більшість опіків – глибокі.

Першу допомогу дитині надали у Вінниці, а згодом транспортували до Львова, у опікове відділення Дитячої лікарні Святого Миколая.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео) "Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.
У Львові прооперували дівчинку, яка народилася з 6 пальчиками на руці (відео) У Львові прооперували дівчинку, яка народилася з 6 пальчиками на руці (відео)
Зайвий палець дитині видалили одразу після народження, однак інший був деформованим, тож було необхідне хірургічне втручання.
У львівській лікарні дівчинці ампутували пальці, які застряли у м'ясорубці(відео) У львівській лікарні дівчинці ампутували пальці, які застряли у м'ясорубці(відео)
Дитина допомагала мамі на кухні і випадково запхала руку у працюючу м'ясорубку
Loading...
Load next