ЯК ВІДКРИТИ та розвивати БІЗНЕС під час війни

ЯК ВІДКРИТИ та розвивати БІЗНЕС під час війни
Впродовж півтора року Львівський Обласний Центр Зайнятості надав мікрогрантів на суму понад 400 млн гривень

Відкрити та розвивати бізнес під час війни – це ризик, утопія чи реальність? Самбірчанин Василь Медведюх на власному досвіді доводить, що це не лише можливо, але навіть зміг дати роботу своїм односельцям. У це важко повірити, але саме зараз чоловік не побоявся розширити найскладнішу справу – фермерство та виготовляє кращі в своєму районі сири.

Ми зараз знаходимось в сироварні, де виготовляється безпосередньо сир. Тут ми приймаємо молоко, яке приходить з ферми. В повному стаді всіх є 30 голів і планую збільшувати до 50. До 2026 року, так приблизно буде, - зазначив Василь Медюх, який скористався мікрогрантом.

Як це можливо – запитаєте ви – легко та просто, буквально у 4 кроки в за стосунку «Дія», і для цього, навіть не потрібно брати кредит. Гроші дасть держава і отримати такий грант може кожен за проектом «єРобота».

Людина не повинна мати заборгованостей по сплаті податків. Якщо це працюючий бізнес, людина не має мати судових позовів по відношенню до неї,- підкреслив керівник Львівського Обласного Центру зайнятості Василь Барилюк. 

Така програма діє вже півтора роки, і реалізується через Центри Зайнятості. Це неймовірно, але лише на Львівщині протягом цього часу погодили  майже 1700 заявок та дали людям грантів вже майже на 400 мільйонів гривень. І це ще не кінець року! У чому ж вигода для держави? У створенні робочих місць та надходженні податків. А умови проєкту для ветеранів та їхніх родичів, взагалі, чудові, і з вересня ними вже скористалися три десятки учасників бойових дій.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next