Проект бюджету Львова: грошей мало, боргів багато

Проект бюджету Львова: грошей мало, боргів багато
У міській раді презентували проект бюджету, найбільше видатків спрямують військовим

Паски доведеться затягнути: в міському гаманці маємо трохи менше 2 мільярдів гривень, і жити на ці гроші ми повинні цілий рік. Куди і на що їх витрачати, взялися обмірковувати в мерії. І зрозуміли, що лише на перший пункт у списку видатків треба викласти більшу половину усього бюджету. 

На господарстві у міста залишаються копійки – зізнаються чиновники. Цьогоріч бюджет вдвічі менший, аніж попередній. Але й з цього мізеру левову частину доведеться віддати на погашення боргів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пікет, штовханина та сварки: як приймали бюджет Львівщини на 2022 рік? (відео) Пікет, штовханина та сварки: як приймали бюджет Львівщини на 2022 рік? (відео)
Пікет, штовханина та безліч сварок. Вчора обласні обранці зібралися на останнє в цьому році пленарне засідання. На ньому затвердили бюджет області на 2022 рік. Він становитиме понад 6 мільярдів гривень.
"Смачна локація" в ліцеї "Сихівський": громадський проєкт, який потребує голосів (фото) "Смачна локація" в ліцеї "Сихівський": громадський проєкт, який потребує голосів (фото)
Автори проєкту запевняють — після реалізації проєкту, локація дозволить проводити навчальні семінари, тренінги та збори для мешканців мікрорайону.
У Львові та області представили проєкти бюджетів на 2024 рік У Львові та області представили проєкти бюджетів на 2024 рік
Серед пріорітетних напрямків підтримка військових, підтримка критичної інфраструктури, медицина, тобто реабілітація та соціальна політика
Loading...
Load next