Благодійники профінансували ремонт у лікарні Львова

Благодійники профінансували ремонт у лікарні Львова
Благодійники профінансували ремонт ревматологічного відділення Другого медичного об’єднання Львова на загальну суму 35 тисяч євро

Все для комфорту пацієнта та якісного лікування. У ревматологічному відділенні Другого медичного об’єднання Львова провели ремонтні роботи та закупили нове обладнання. Де вдалося реалізувати завдяки благодійникам, зокрема громадським організаціям «Ротарі клуб Україна єдність» та «Італійський білий хрест».

До речі, самі ж пацієнти теж задоволені такими змінами. Для прикладу, 62-річна пані Романія, тут лікується вже вп’яте. І зазначає, що у відремонтованому відділенні перебувати набагато приємніше, але найбільше її вражає саме відношення до хворих.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні Львова жінки зможуть пройти безкоштовну діагностику грудей У лікарні Львова жінки зможуть пройти безкоштовну діагностику грудей
Впродовж жовтня у Другому медичному об’єднанні триватиме акція з профілактики раку грудної залози. Жінки зможуть пройти безкоштовну діагностику грудей.
Вихованцям дитячого будинку у Львові передали партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку (відео) Вихованцям дитячого будинку у Львові передали партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку (відео)
Представники ГО «Об’єднання добровольців» передали вихованцям дитячого будинку у Львові чергову партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку.
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Loading...
Load next