Кордон поляки воюють з зерном: ще 2 пункти пропуску заблоковано протестуючими

Кордон поляки воюють з зерном: ще 2 пункти пропуску заблоковано протестуючими
Фермери заблокували ще 2 пункти пропуску, тож непроїзними залишаються 5 напрямків

Польські аграрії розгулялися не на жарт: перекриття кордонів їм тепер замало, тож протестувальники буквально пуститися берега та  цинічно висипали прямо на землю українське зерно з заблокованих фур. Відео з приголомшливими кадрами виклали у мережу наші далекобійники.

Інцидент з українським зерном трапився на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ», і ним вже навіть зацікавилася польська поліція, яка обіцяє розслідувати цю диверсію. Однак, наші далекобійники великих сподівань на притягнення винуватців не мають.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур
До страйкарів доєдналися ще й польські аграрії. Пункт «Медика-Шегині» блокують цілодобово
На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
Loading...
Load next