БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур

БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур
До страйкарів доєдналися ще й польські аграрії. Пункт «Медика-Шегині» блокують цілодобово

Не поступляться, бо завзяті: ситуація на українсько-польському кордоні все більше заходить у глухий кут. Відсьогодні  польські протестувальники оголосили про цілодобове перекриття пункту пропуску «Медика-Шегині»

На пунктах пропуску застрягли майже три тисяч українських фур, і стояти людям доводиться по кілька днів поспіль. Аби прискорити переговори між урядами обох країн, наші водії ходять зеброю перед польськими машинами, але у відповідь отримують незадоволення польської поліції.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі
57-річний громадянин Польщі намагався ввезти до України товар під виглядом гуманітарної допомоги
Loading...
Load next