У центрі Львова студент голіруч схопив чоловіка, який у білий день полював на жінок

У центрі Львова студент голіруч схопив чоловіка, який у білий день полював на жінок
Якщо суд визнає нападника винуватим та осудним, він може потрапити за грати на 7 років

До мурах шкірою: у центрі Львова студент голіруч схопив маніяка, який у білий день, з бритвою в руках, полював на жінок! Якби не десятки свідків та поліція, у цю історію було б важко повірити. Усе почалося у вбиральні юридичного факультету: саме там чоловік у балаклаві заскочив свою першу жертву.

Страшно, навіть подумати, чим би д ля бідолашної дівчини завершилася б ця зустріч, але її відчайдушні крики почув студент та кинувся на допомогу. Спіймати маніяка з першої спроби у хлопчини не вийшло, тож баталія продовжилася на вулиці. Тільки послухайте: аби врятуватися, неадекватний нападник схопив перехожу та приставив їй до горла свою бритву.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Львові відкрили Дім для бездомних жінок та самотніх матерів У Львові відкрили Дім для бездомних жінок та самотніх матерів
У Львові офіційно відкрили та освятили Дім для бездомних жінок та самотніх матерів. Збудували його сестри альбертинки, які і будуть допомагати тут потребуючим
У центрі Львова загорівся історичний будинок (відео) У центрі Львова загорівся історичний будинок (відео)
У центрі Львова загорівся дах історичного будинку на розі вулиць Князя Романа та Нижанківського. Рух вулицею Князя Романа перекрили.
Допомога жінкам: у Львові запрацювало соціальне ательє (відео) Допомога жінкам: у Львові запрацювало соціальне ательє (відео)
У Львові запрацювало соціальне ательє, яке приймає на роботу потерпілих від домашнього насильства жінок, одиноких мам та тих, хто в складні часи не можуть себе забезпечити фінансово. І тут відсутність досвіду шиття – не проблема. Адже на базі ательє діють спеціальні безкоштовні курси.
Loading...
Load next