Львівські правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії та вилучили психотропів на понад 10 млн грн

Львівські правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії та вилучили психотропів на понад 10 млн грн
Львівські поліцейські виявили та припинили діяльність наркоугруповання, що передавали психотропи у Дрогобицьку виправну колонію

Львівські поліцейські виявили та припинили діяльність наркоугруповання, що постачали психотропи у Дрогобицьку виправну колонію.

Один з учасників безпосередньо відповідав за функціонування нарколабораторій, що були розміщенні у двох приватних будинках у Львівському районі. Приміщення обладнали спеціальними системами підігріву, освітлення, автоматичного поливу, підживлення ґрунту і повітря тощо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
На Львівщині 50-річний львів'янин на трасі Київ-Чоп збив школяра На Львівщині 50-річний львів'янин на трасі Київ-Чоп збив школяра
На трасі Київ-Чоп трапилась ДТП, внаслідок якої 13-річний підліток отримав важкі тілесні ушкодження. Правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next