У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)

У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.

У Львові поліцейські затримали ймовірну групу зловмисників, які викрали 19-річну дівчину та вимагали за неї викуп у два мільйони євро (приблизно 61 млн грн).

Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

Ввечері 14 жовтня житель Червонограда звернувся до правоохоронців і сказав, що хтось викрав його доньку у Львові, утримує її у невідомому місці та вимагає за її викуп.

Зловмисники погрожували батькові, що якщо він не передасть їм вказану суму, то більше ніколи не побачить свою доньку. 



Правоохоронці разом із детективами встановили місце, де утримували дівчину. Це було у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові. Поліцейські звільнили дівчину, з нею все гаразд. З дівчиною працює психолог.

Ймовірних викрадачів працівники поліції затримали — це троє мешканців Червонограда. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Читайте також
"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео) "Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.
Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео) Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)
У Львові затримали зловмисників, які викрали 19-річну дівчину і вимагали викуп два мільйони євро. Звільнена дівчина – жива та неушкоджена, наразі з нею працює психолог.
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Loading...
Load next