Понад 60 загиблих, майже дві сотні поранених: Удар по полігону. Минуло 2 роки

Понад 60 загиблих, майже дві сотні поранених: Удар по полігону. Минуло 2 роки
Суд над зрадником-коригувальником ще й досі триває, йому загрожує 15 років ув’язнення

Понад 60 загиблих, майже дві сотні поранених: сьогодні минає друга річниця наймасштабнішої ворожої атаки на Львівщину. Тоді загарбники випустили 30 ракет по Яворівському полігону, буквально в 20 кілометрах від кордону з Євросоюзом. Ця звістка буквально приголомшила, але не меншим шоком стало те, хто саме скоригував вогонь по нашим бійцям. Негідником виявився львів’янин олександр косторний, якого затримали буквально через три місяці після страшного обстрілу.

Як же ж 73-річний пенсіонер став зрадником? Виявляється у минулому корегувальник був майором кдб  та залишився затятим прихильником радянщини, тож завербувати його було справою не складною. До цієї роботи його залучив колишній лідер забороненої партії  «рускій блок», який зараз переховується у тимчасово окупованому Криму. Суд над старим зрадником-кдбшником ще й досі триває, і якщо його провину доведуть він може сісти на 15 років

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Loading...
Load next