Піромани на замовлення: 11 членів банди затримані

Піромани на замовлення: 11 членів банди затримані
Усі 11 членів банди затримані, за знищення чужого майна вони можуть сісти на 10 років

До роботи підходили відповідально, а клієнти кидали замовлення з усієї країни. Група піроманів перетворила своє хобі на прибутковий бізнес. Але поліцейські внесли свої корективи у розвиток цієї пекельної справи. Це просто не вкладається в голові, але в Житомирі схопили банду, яка заробляла гроші підпалами чужого житла.

Ідея заробляти на пожежах прийшла 20-тирічному киянину та його 26-річному другу з Чернігівщини. В свою «армію» вони набрали 9-тьох бійців, яким від 17 до 34 років. Саме вони й виконували усю «брудну роботу», а потім скидали організаторам та клієнтам відеозвіти з вдалими підпалами.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліцейські затримали чоловіка, причетного до пограбування Львівського апеляційного суду (фото) Поліцейські затримали чоловіка, причетного до пограбування Львівського апеляційного суду (фото)
Чоловікові загрожує покарання — позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео) Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)
У Львові затримали зловмисників, які викрали 19-річну дівчину і вимагали викуп два мільйони євро. Звільнена дівчина – жива та неушкоджена, наразі з нею працює психолог.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next