Герой України Сергій Наєв приїжав на благодійний вечір професійного боксу у Львові (ФОТО)

Герой України Сергій Наєв приїжав на благодійний вечір професійного боксу у Львові (ФОТО)

У Львові відбувся благодійний вечір професійного боксу від K.O. Promotions. На ринзі зустрілись 13 пар бійців, які зробили незабутнім захід де збирали кошти для ЗСУ. Ведучий вечора - зірковий Слава Дьомін. Тішили своїми виступами Наталка Карпа, KOLA, Панас Буйний та Вар'яти шоу (Те саме шоу). На благодійний вечір завітав екс-командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв, якому зал аплодував стоячи за відданість Україні. Також на благодійному заході був присутній очільник Львівської ОВА Максим Козицький,  та найсильніша людина України і найсильніша людина світу, депутат Верховної Ради Василь Вірастюк. 

Неймовірний вечір був сповнений сюрпризів, адже розіграні лоти дивували своєю ексклюзивами.

Серед найцікавіших розіграшів були:

  • прапор підписаний Валерієм Залужним;
  • Табличка із Бахмута, знята після відходу українських захисників;
  • «Тубус орків», затрофеєний нашими бійцями розфарбований українським бійцем;
  • Картина триптих від художника-військового

 

Як зазначають організатори, найбільшу суму вдалось зібрати з лотів від від українського чемпіона Олександра Усика. Загалом, на благодійному вечорі професійного боку було розіграно майже 40 лотів.

Окрім неймовірних спарингів на ринзі, вечір був сповнений патріотизму, підняттю важливих ситуацій сьогодення – невпинній підтримці українських захисників. Допомагали організатори не лише військовим на фронті, а й бійцю Держприкордонслужби, спецпризначенцю Юрію Кулиничу, який минулого року отримав важке поранення, як наслідок - ампутація лівої ноги.

Також організатори розіграли ексклюзивну футболку легендарного іспанського клубу «Реал Мадрид» з автографами гравців команди. Представники команди K.O. Promotions. спеціально відвідали Мадрид та розшукали кожного з футболістів, аби дістати підписи для аукціону.

Загалом, організаторам вдалось зібрати понад 1 мільйон гривень. Точної суми зборів опубліковано ще не було, адже частина лотів продається через інтернет-аукціон.

 

Читайте також
На честь Дня захисника і захисниці у Львові представники надзвичайних служб показали своє обладнання (відео) На честь Дня захисника і захисниці у Львові представники надзвичайних служб показали своє обладнання (відео)
На площі перед франковим вишем правоохоронці та надзвичайники представили свою техніку та обладнання, яке щодня використовують для порятунку і збереження життя людей.
Волонтери передали 600 комплектів військової форми на ФРОНТ Волонтери передали 600 комплектів військової форми на ФРОНТ
500 комплектів фонд передав військовим, ще 100 своїм працівникам, які зараз на передовій
Loading...
Load next