Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років

Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років
8 років тривав суд у резонансній справі по замаху на вбивство Богдана Копитка. Тоді загинули троє його охоронців, а на лаві підсудних опинилися організатор та виконавці злочину.

8 років судів, і нарешті крапка: замах на життя короля морозива Богдана Копитка не лише розкрито, тепер ще й офіційно оголошено вироки причетним до цієї, без перебільшення, епічної та резонансної справи. 29 серпня 2016 року на виїзд зі Старого Села рухаються 2 «Геліки», і раптом, немов грім у ясному небі, дорогу струшує потужний вибух, під першим автомобілем виникає величезна вирва.

Вже через місяць поліція називає організатора та виконавців цього напрочуд зухвалого замаху, і навіть розкриває деталі того, як усе відбувалося. А ці факти, дійсно, шокують.  Вибухівку кілери встановили завчасно, під час ремонту дороги,  під асфальт. У час Ч негідники заховалися у засідці, і коли до фатального місця наблизився кортеж бізнесмена Копитка, здетонували свій пекельний пристрій.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку "Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку
Суд виніс вирок вже раніше судимому 50-річному львів'янину, який намагався викруткою вбити свою співмешканку. Жінка отримала 17 колотих ран в грудну клітку та живіт, у неї також була ушкоджена легеня та печінка.
Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео) Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео)
Шістьом поліцейським, обвинувачених у смерті хлопця, який у салоні гральних автоматів проковтнув пакет з наркотиками, присудили по 8 років тюрми.
Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.
Loading...
Load next