У Львові розпочали зведення нової школи з дитячим садочком

У Львові розпочали зведення нової школи з дитячим садочком
На вул. Рудненській розпочали зведення нової школи з дитячим садочком

На вулиці Рудненській  розпочали зведення нової школи, яка включатиме в себе також і дитячий садочок. Все це збудують за кошти однієї з компаній-забудовника у місті Лева.

У цьому навчальному закладі зможуть прийняти орієнтовно 270 дітей. Майбутня споруда навчального закладу матиме два поверхи, загальною площею до 5 тисяч метрів квадратних. Тут буде басейн, сучасні класи для навчання та відпочинку.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
3 постріли пробних та 5 залікових: львівські старшокласники змагаються у снайперській справі 3 постріли пробних та 5 залікових: львівські старшокласники змагаються у снайперській справі
Наразі обирають кращих снайперів шкіл, а вже потім учні позмагаються за першість міста
Loading...
Load next