У Львові створили інтерактивну карту цвітінь та оголосили фотоконкурс з призами

У Львові створили інтерактивну карту цвітінь та оголосили фотоконкурс з призами
У Львові створили інтерактивну карту цвітінь та оголосили фотоконкурс з призами

Сакура здалеку, сакура зблизька, сакура зі мною та в компанії інших сакур: фотосезон відкрито і популярність цього дерева, як і зазвичай, зашкалює. Але не японською вишнею однією – вирішили у мерії – і відсьогодні оголосили конкурс на кращу світлину квітучого Львова. А призи, слід сказати, таки варті уваги романтиків та естетів.

А побігати з камерами та фотоапаратам, для перемоги у конкурсі, дійсно доведеться немало. І для того,щоб полегшити пошуки квітучих та пахучих локацій, у міській раді створили цілу інтерактивну карту. Тюльпани, магнолії та груші Шантеклер – це лише частина міської краси, і таких місць на мапі позначили аж півсотні!

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео) У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)
У центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців.
У Львові відбулася премія в галузі дитячої та юнацької творчості «Надія нового покоління» У Львові відбулася премія в галузі дитячої та юнацької творчості «Надія нового покоління»
Цьогорічний фестиваль зібрав понад 1000 учасників з різних регіонів: Києва, Рівного, Хмельниччини, Черкащини, Одеси, Харкова, Чернігова, Южноукраїнська та Бахмута
Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео) Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео)
Врятував двох побратимів ціною власного життя. У Львові показали документальну стрічку присвячену Герою України Тарасу Матвіїву. Фільм, заснований на спогадах рідних та близьких, розповідає про життєвий шлях захисника.
Loading...
Load next