У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)

У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)
У центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців.

«Купи квіти – врятуй життя!». З таким гаслом у центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців. Найголовніше те, що ініціаторами такої події виступили самі ж діти.  

Ми проїдаємо квіти для воїнів. Потім нам дають гроші  і ми то даємо нашим воїнам, — розповідає Магдалина Іванова, учасниця акції. 

Фіксованої ціни на квіти немає. Кожен платив стільки, скільки вважав за потрібне. Діти розповідають, що жертвували загалом від 100 й до 1000 гривень.   

 Це хороша акція, яка допомагає нашим військовим, нашим захисникам. Ми би хотіли, щоб в їхньому оснащенні було усе необхідне для того, щоб вони були також максимально у безпеці, захищені. Тому й долучилася до такої акції, — каже Софія Дзядик, львів’янка. 

 Це гарна справа допомагати нашим військовим, нашій армії. Я намагаюся й просто там на рахунок ЗСУ перераховувати і от побачив, що можна квіти купити й це ще краще і я звісно скористався цією можливістю, — зазначив Роман Гнилицький, львів’янин. 

Квіти вирощували батьки маленьких волонтерів. Зазначають, що усі кошти підуть на закупівлю бронежилетів для наших військовиків, які зараз захищають терени нашої держави від окупантів. 

Хочеться, що було продовження цієї історії, щоб діти написали свої побажання на бронежилеті, щоб той бронежилет був посвячений священником і був переданий або звідси даний якомусь певному військовому, чоловікові, хлопцеві, який буде туди їхати, — підсумувала Іванна Скіцай, організаторка акції. 

Організатори кажуть, що з це – не одноразова акція. Допоки є квіти, вони намагатимуться у такий спосіб зібрати якомога більше коштів, щоб врятувати життя нашим бійцям. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Loading...
Load next