Що потрібно знати про гайморит

Що потрібно знати про гайморит
Пункція гайморової пазухи не проводиться при гаймориті всім підряд. Більшість випадків хвороби ефективно лікуються без проколу іншими методами

Що таке гайморит, а іншими словами ринусинусит багато пацієнтів знає не зі слів. Адже ця хвороба є однією з найчастіших причин звернення до лікаря отоларинголога. Запалення верхньощелепної приносової пазухи може виникнути у будь-який період року, адже є різні причини розвитку такого захворювання.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські лікарі спільно з нейрохірургом із США позбавили дитину судом, які були в неї 11 років Львівські лікарі спільно з нейрохірургом із США позбавили дитину судом, які були в неї 11 років
Львівські лікарі спільно з американським нейрохірургом позбавили 12-річну дівчину судом, які мучили її 11 років
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Loading...
Load next