Лікування в "ОХМАТДИТІ": Унікальні операції та професійна допомога

Лікування в "ОХМАТДИТІ": Унікальні операції та професійна допомога
У Львівському «Охматдиті» цілодобово надають високоспеціалізовану допомогу маленьким пацієнтам. Лікарня є однією з найпотужніших в Україні

Роками до Львівського «Охматдиту», а тепер Центру дитячої медицини зїжджаються пацієнти не лише з області, але і зі всієї України. Хтось за рекомендаціями знайомих, або ж тих, хто вже тут лікувався. Хтось знайшов інформацію в інтернеті тощо. Так сюди потрапила і зокрема Галина з сином, якому потрібна була операція.

У її 14-річного сина Юрія складне генетичне захворювання, при якому на кістках утворюються нові та спричиняють їхню деформацію. Відтак, дитина вже перенесла 8 операцій, частину з яких виконали фахівці Охматдиту.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео) Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео)
З 1 квітня в "ОХМАТДИТІ" цілодобово запрацювала хірургія, травматологія, отоларингологія, анестезіологія та офтальмологія. Зокрема відтепер там також цілодобово надаватимуть офтальмологічну допомогу дітям до 18 років.
У Львові відбувся форум "Творимо разом світ, безпечний для дітей" У Львові відбувся форум "Творимо разом світ, безпечний для дітей"
Психологи, освітяни та батьки допомогли один одному зрозуміти, як пережити воєнний стрес
Loading...
Load next