Вкрали 6 мільйонів гривень з рахунків підприємств, але не поділили кошти

Вкрали 6 мільйонів гривень з рахунків підприємств, але не поділили кошти
Правоохоронці затримали зловмисників, які викрадали гроші з банківських рахунків провідних промислових підприємств України. Однак всередині групи стався конфлікт

Не поділили гроші. Правоохоронці ліквідували діяльність злочинного угруповання, яке викрадало гроші з банківських рахунків провідних промислових підприємств України.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підприємці Львівщини: гроші, співпраця, розвиток бізнесу та нові робочі місця (відео) Підприємці Львівщини: гроші, співпраця, розвиток бізнесу та нові робочі місця (відео)
Гроші, співпраця, розвиток бізнесу та створення нових робочих місць. Львівщина серед лідерів щодо впровадження інвестиційних кредитів за програмою "Доступні кредити 5-7-9%". Тож на часі впровадження пілотного проєкту "0% річних на реалізацію інвестиційних проєктів для мікро-, малого та середнього підприємництва Львівської області".
У Львові директора "Львівелектротрансу" підозрюють у привласненні бюджетних коштів (відео) У Львові директора "Львівелектротрансу" підозрюють у привласненні бюджетних коштів (відео)
Привласнення бюджетних коштів: у зловживанні службовим становищем підозрюють одного з топ-чиновників Львівської мерії. Йдеться про директора міського комунального підприємства "Львівелектротранс". Внаслідок дій посадовця міський бюджет зазнав мільйонних збитків.
Поліцейські затримали чоловіка, причетного до пограбування Львівського апеляційного суду (фото) Поліцейські затримали чоловіка, причетного до пограбування Львівського апеляційного суду (фото)
Чоловікові загрожує покарання — позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Loading...
Load next