Розшук! Львів'ян просять допомогти у пошуках вбивці Ірини Фаріон

Розшук! Львів'ян просять допомогти у пошуках вбивці Ірини Фаріон

Ірину Фаріон ввечері 19 липня вбили у її рідному Львові пострілом пістолета у скроню. Наразі львів'ян просять допомогти у пошуках вбивці української мовознавиці.

Ігор Зінкевич наголосив, що будь-які дані щодо людини, що стріляла в Ірину Фаріон, є дуже важливими для слідства. Депутат Львівської міської ради гарантував анонімність у наданні цієї інформації.

На своїй фейсбук-сторінці Ігор Зінкевич звернувся до жителів та водіїв Львова.

Якщо Ви проїжджали вулицями Масарика, Варшавська, Панча у період з 19:25 до 20:00 в п'ятницю, 19 липня, і у Вас в автівці є відеореєстратор, на якому збережено запис, прохання терміново написати мені у приватні повідомлення, – написав депутат Львівської міської ради.

Окрім того, він також звернувся до жителів, які мешкають на цих вулицях і мають особисті камери, надати з них відеозапис за той самий період, коли сталося вбивство Ірини Фаріон. Зінкевич наголосив, що цим львів'яни можуть неабияк допомогти слідству у виявленні вбивці української професорки та філологині.

Нагадаємо, НАБУ має дві застороги до законопроєкту про угоди корупціонерів зі слідством

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Loading...
Load next