У Львов відбувся чин похорону Ірини Фаріон

У Львов відбувся чин похорону Ірини Фаріон

У Львові, у Гарнізонному храмі, відбувся чин похорону Ірини Фаріон.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Вона безмежно любила Україну, віддано захищала її мову, культуру та звичаї, навчала й надихала мільйони українців, ‒ заявив він

Попрощатися з Іриною Дмитрівною та провести її в останню путь прийшли тисячі людей, зокрема представники влади, учні, друзі, родина, громадськість та усі, кому вона була небайдужа.

Опісля чину поминальної панахиди у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла похоронна процесія вирушила на Личаківське кладовище. Спочиватиме Ірина Фаріон на центральній алеї поля № 22 (неподалік могили Володимира Івасюка).

Щирі співчуття рідним, близьким та всім, хто любив і поважав її. Це непоправна втрата для Львова та всієї України. Впевнений, що вбивця буде знайдений і покараний. Пам'ятаємо та поважаємо. Вічна пам'ять, Ірино Дмитрівно! ‒ додав Козицький.

Нагадаємо, Розшук! Львів'ян просять допомогти у пошуках вбивці Ірини Фаріон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next