У засновника компанії «Ескулаб» партнери намагаються «віджати» третину приміщення

У засновника компанії «Ескулаб» партнери намагаються «віджати» третину приміщення
Рейдерська атака на «Ескулаб» відміняється?

Сергій Дядюшко шокований: підприємець запевняє, що його колишні кращі друзі вже півтора роки намагаються відібрати у нього найдорожче: пам’ять про померлого батька та омріяне дітище – бізнес, в який він, колись необережно запросив саме цих партнерів.  

Прийняв рішення про створення свого бізнесу, запросив туди на той момент свого кума Луговського Станіслава. Це був 2009 рік, буквально, через 3 місця після смерті тата. От, зараз, щоб ви розуміли, ту лабораторію, яку у мене рей дарять, вона знаходиться в тому кабінеті, де тато мій помер від тромбоемболії легеневої артерії. Для мене – це сакральна річ. Назву «Ескулаб» придумав я, запросив моїх партнерів я, - зазначає Сергій Дядюшко – засновник компаній за, які триває судовий спір.

Не так давно мережа лабораторій «Ескулаб» була лідером на ринку. Бізнес стрімко розвивався, тож Сергій з кумом вирішили взяти до себе ще одного партнера – Дениса Мельника. Тоді й з’явилася ідея створити онкологічний центр. Для цього друзі придбали приміщення трьома рівними долями. 

Однак, з моменту внесення цієї частки в статутний фонд, власником стає вже господарське товариство. Станом на сьогоднішній день, власником цього майна в цілому є ТОВ «Рясне Ріелті», - розповідає Ірина Дуда - адвокатка.

Тут і починається історія підлої маніпуляції, каже Сергій. Його партнери вирішили просто викинути його з бізнесу, який він сам й заснував.

Тепер-то я розумію, що це планувалося завчасно, так. Коли до нас в 17 році доєднався Денис Мельник, то його основна мета була – захоплення контролю над підприємством. Важіль шантажу на мене: якщо ти не продаш свою частку в «Ескулабі» за безцінь, то тоді ми у тебе це заберем, це заберем, все що можем заберем, - зазначає Сергій Дядюшко – засновник компаній за, які триває судовий спір.


І свою обіцянку партнери вперто намагаються виконати – переконує Сергій. Мало того, що вони довели практично усі компанії до банкрутства, так ще й вирішили хитрою схемою захопити собі усе приміщення майбутнього онкоцентру, разом з часткою Дядюшко. Але тут вже у справу втрутилася його дружина та через суд домоглася накладення арешту на усі квадратні метри. Опоненти, звісно ж, проти

Дана мета цих заходів, я думаю, вивести майно з компанії Ріелті і його відчужити у той чи інший спосіб, або іпотека. Або передача в статутний капітал іншого підприємства. Це банальна корпоративна атака на частку Сергія і подальша її перепродаж чи контрагентам, чи якимось іншим їхнім партнерам, - підсумовує Михайло Масюк – адвокат.

Партнери оббили пороги вже не одного суду аби зняти арешт з приміщення товариства «Рясне Ріелті». Але марно: вони програли навіть апеляцію. Здавалося б – все, крапка. Однак, цим людям вдалося здивувати, навіть, бувалих служителів Феміди, адже вони знову прийшли в апеляцію із практично такою ж скаргою, яку вже програли. Цілком логічно, що і цього разу, суд підтримав Сергія Дядюшко.

Суд апеляційної інстанції постановив: апеляційну скаргу представника ТОВ «Рясне Ріелті» на ухвалу Шевченківського районного суду, залишити без змін.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео) У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео)
Нашуміла ситуація на Сихові з представниками малого бізнесу досягнула свого піку. Повідомлення орендодавця про бажання достроково розірвати угоди з орендарями, викликала шквал обурень як в самих власників бізнесу, так і тутешніх мешканців. Підприємці, місцеві мешканці та небайдужі містяни зібралися на акцію на підтримку бізнесу переселенців із Криму.
Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео) Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео)
Захід об’єднав найуспішніших фахівців у сфері продажу та підприємницької діяльності, щоб вони поділилися своїми секретами успіху.
Київський окружний адмінсуд скасував приєднання Малехова до Львівської ОТГ Київський окружний адмінсуд скасував приєднання Малехова до Львівської ОТГ
Суддя погодився з Малехівською сільрадою. Місцеві скаржились на порушення процедури добровільного об'єднання громад.
Loading...
Load next