Львів посів перше місце в країні у рейтингу найрозумніших випускників

Львів посів перше місце в країні у рейтингу найрозумніших випускників
Найрозумнішим випускникам мерія заплатила гроші, і цього разу надвисокі бали з НМТ отримали одразу 54 школярі

Львів посів перше місце в країні у рейтингу найрозумніших випускників. Так, так, цьогоріч аж 54 вчорашніх школярів отримали бали НМТ вищі за 300. І за це мерія вирішила їм заплатити перші зароблені, саме інтелектом, гроші. Номінацій було три, тож і премії також поділилися на 10, 20 та 30 тисяч гривень. Олена Кшик опинился у сімці кращих з кращих, адже склала мультимедійний тест на 800 балів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Loading...
Load next