Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг користуватися будинком у лісі

Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг користуватися будинком у лісі

В рамках розслідування вбивства мовознавиці Ірини Фаріон правоохоронці натрапили на будинок на околицях Львова, яким міг користуватися підозрюваний у вчиненні злочину. Там виявили низку речей, на які вже накладено арешт.

Про це йдеться в ухвалуі львівського Галицького районного суду.

В ухвалі вказана справа під номером 461/6140/24. Така ж є і в розкладі засідань Львівського апеляційного суду, де підозрюваним є В'ячеслав Зінченко.

Як йдеться в ухвалі, 21 липня, в ході відпрацювання шляхів підходу та відходу від місця події особи, що може бути причетною до вчинення даного кримінального правопорушення, у лісовій місцевості за GPS-координатами 49.8705586, 23.9897726 було знайдено будинок, у якому могли знаходитись речі та предмети, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення.

Згідно з Google maps, мова йде про лісову місцевість в урочищі Голоско в Шевченківському районі Львова.

Правоохоронці проникли в будинок і там знайшли одяг, у який був одягнений підозрюваний, а також: пластиковий посуд, матрац, дві подушки і покривало, попільничку з чотирма недопалками, пачку з-під сигарет "Мark", картонну коробку в якій знаходиться свічка, фольга, два пластикові стакани та фрагмент паперу, а також сіре покривало, наволочку з-під подушки та простирадло золотого кольору.

На всі ці знайдені речі слідчий суддя Галицького райсуду Львова наклав арешт. На думку слідства, існує сукупність підстав вважати, що зазначені речі і предмети є речовими доказами у справі.

Нагадаємо, Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві Фаріон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео) Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)
Під час конфлікту на вул. Шевченка зловмисника заподіяв жертві удар ножем у груди. Чоловік помер на місці події
На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому
Львівські правоохоронці розкрили вбивство, яке трапилось у Польщі ще у 2003 році. Однак, справу вдалось розкрити лише через 18 років - у 2021 році.
Loading...
Load next