На Львівщині ДБР затримало чиновника Укртрансбезпеки, який брав хабарі

На Львівщині ДБР затримало чиновника Укртрансбезпеки, який брав хабарі

На хабарі затримали старшого інспектора Державної служби України з безпеки. Посадовець обклав поборами місцеве приватне автотранспортне підприємство, яке займається внутрішніми та міжнародними перевезеннями.

Про це повідомили у Теруправлінні ДБР у Львові.

Інспектор повідомив керівнику компанії, що для безперешкодної роботи той має щомісяця платити йому по 150 доларів США за кожен автобус, який здійснює перевезення.

У разі відмови він пригрозив, що підприємство не зможе повноцінно працювати – автобуси будуть зупиняти працівники служби, складатимуть протоколи про адмінпорушення та накладатимуть штрафи.

У червні посадовець отримав від керівника підприємства першу "абонплату" – 600 доларів США за безперешкодну роботу 4-х одиниць автотранспорту. 31 липня, під час отримання наступного "траншу" у сумі 500 доларів США інспектора затримали правоохоронці.

Йому повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Підозрюваному обрали запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внести 151 тис. грн застави та подали до суду клопотання про відсторонення його від виконання обов'язків.

Нагадаємо, Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг користуватися будинком у лісі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ПІВМІЛЬЙОНА долларів ХАБАРЯ: ДБР викрили львівського бізнесмена ПІВМІЛЬЙОНА долларів ХАБАРЯ: ДБР викрили львівського бізнесмена
Працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, який пропонував півмільйона доларів одному з керівників державного бюро розслідувань
Loading...
Load next