Вбивство Фаріон: Поліція знайшла пістолет під час обшуків

Вбивство Фаріон: Поліція знайшла пістолет під час обшуків

Поліція виявила пістолет під час обшуків у справі про вбивство мовознавиці Ірини Фаріон. Йдеться про пістолет "Форт" та набої.

Про це йдеться в ухвалі Галицького районного суду Львова.

Слідчі поліції подали клопотання про накладання арешту на майно, яке було вилучене в ході проведення обшуку 14 серпня. Адреса та власник житла в матеріалах не вказується.

Під час обшуків правоохоронці знайшли мобільний телефон IPhone 11 із сім-карткою, IPhone 7 із сім-карткою, планшет марки Lenovo, пістолет "Форт" 12-Р з магазином 12 набоїв 9 ПА, 138 набоїв 9 ПА, наждачний папір, свердла, викрутки, штангенциркуля, 4 пружини, 3 протирки, шомпол, 2 книжечки, пару червоних рукавиць, 3 гумові кульки, 2 коробки марки Sara, коробки до мобільних телефонів.

Нагадаємо, У Львові померла радіоведуча Діана Гайворонюк

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео) Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)
Під час конфлікту на вул. Шевченка зловмисника заподіяв жертві удар ножем у груди. Чоловік помер на місці події
На Львівщині мисливець випадково застрелив чоловіка (відео) На Львівщині мисливець випадково застрелив чоловіка (відео)
Мисливець, думаючи, що стріляє у звіра, влучив у чоловіка. Поліцейські виявили тіло з вогнепальним пораненням голови
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Loading...
Load next