Потужний старт навчального року у Lviv British School

Потужний старт навчального року у Lviv British School
У Lviv British School потужно відзначили початок навчального року. Святкове дійство організували не тільки для дітей, але й для присутніх батьків

Яскраво, весело та масштабно відзначили початок навчального року у Lviv British School. Святкове дійство організували не тільки для дітей, але й для присутніх батьків, які мали нагоду пригадати часи коли вони сиділи за шкільними партами.

Ми бігали від вчителів і тому до 9-го класу це були золоті часи. А далі вже трошечки було серйозно, а до того кожен день закривали двері, робили сюрпризи вчителям, робили казуси. Якось так важко розповісти одну історію. В нас не було таких дітей, щоб були постійні чвари. Було завжди дуже гарно, позитивно і дуже весело. Тому школа для мене це, мабуть, найкращі роки, - розповідає мати учениці Христина.


Напевне всі батьки стараються там, де в них було погано, то підстелити дитині солому. Я моїй дитині включала англійські мультики з дитинства і моя дитина в 5 років вже вільно говорить англійською. Тому ми цю школу й обрали, - зазначає мати учениці Олена.

Знаєте, я по життю така була відповідальна  і серйозна, що деколи аж, що таких казусних історій не можу пригадати. Тому бажаю, щоб усі діти жили веселіше і тому ми вибрали ту школу, - розповіла мати учениці Леся.

Додамо, що у цій інноваційній школі наразі здобувають освіту 200 учнів. У класах у середньому по 16 дітей, що дозволяє приділити увагу кожному.

Насправді наша школа дуже сучасна і вона поєднує англійську та українську програму. Ми стараємося над тим, щоб інтегрувати декілька програм і зробити для дітей комфортний простір, сучасний та яскравий, щоб їм хотілося тут перебувати по 11 годин на день. Тут також представлені понад 30 гуртків, де дитина може розвивати абсолютно різні свої сторони. Як соціалізуватися, так і отримати нове хобі. Можливо і нове заняття на майбутнє, - розповідає заступниця директора з навчально-виховної роботи Валерія Крупська.

Також особливістю цієї школи є і самі вчителі.

Шкільна програма тут дуже пропрацьована. І також багато уваги приділяється саме англійській мові. У нас тут є дуже багато вчителів, які вчать наших учнів англійської мови вже з нульового класу. Це чудова для малечі можливість вивчити мову спілкуючись безпосередньо з її носіями й здобути безцінний досвід, який однозначно знадобиться у майбутньому, - зазначив викладач у Lviv British School Рік Мeйєр.

У Lviv British School кожна дитина – це особистість. Тому тут спонукають дітей до критичного мислення, що дає свій ефект, бо учень залишається зацікавленим впродовж усього освітнього процесу.

У цій школі ми навчаємо дітей не лише по українській освітній програмі, а також по кембриджській інтернаціональній програмі. Наша ціль, що коли діти, які є громадянами України, по закінченню навчання матимуть акредитацію, диплом як нашої освіти, так і кембриджського зразка, то зможуть обирати надалі вищий навчальний заклад у будь-якій точці світу, - підкреслив засновник Lviv British School Ендрю Фокс.

Тому коли вони повертатимуться в України, то стануть тими лідерами, які допоможуть побудувати світле майбутнє для нашої великої держави.

Читайте також
Lviv British School: сучасний підхід у навчанні дітей Lviv British School: сучасний підхід у навчанні дітей
Кожного дня у Львівській британській школі організовують різні активності для дітей: вистави, гуртки та запрошують гостей
Lviv British School – школа заради, якої батьки з інших міст переїжджають до Львова Lviv British School – школа заради, якої батьки з інших міст переїжджають до Львова
Що таке Lviv British School і чому її, дійсно, варто обрати для навчання вашої дитини?
У Львові до Дня захисту дітей ментальний центр «Together» провів дитяче свято У Львові до Дня захисту дітей ментальний центр «Together» провів дитяче свято
До Дня захисту дітей, Ментальний центр «Together» провів свято для внутрішньо переміщеної малечі та тих дітлахів, які через війну в Україні втратили батьків
Loading...
Load next