Lviv British School – школа заради, якої батьки з інших міст переїжджають до Львова

Lviv British School – школа заради, якої батьки з інших міст переїжджають до Львова
Що таке Lviv British School і чому її, дійсно, варто обрати для навчання вашої дитини?

Британці кажуть: Money spent on the brain is never spent in vain, що означає: гроші, які витраченні на знання, ніколи не витрачаються даремно.  І це істина, в якій вже переконалися сотні батьків, коли обрали для своїх дітей Lviv British School – школу, в якій не лише навчають, а ще й виховують справжніх лідерів з великим майбутнім.

Для нас було пріоритетним те, що в школі відбувається навчання англійською мовою, тобто англійська систем інтегрована в українську систему навчання. Плюс, те що в школі є дуже велика кількість гуртків, мені здається, що це напевно, єдина школа в Україні з таким великим вибором. Дитина може ходити на спорт, дитина може ходити на плавання, дитина ходить на скеледром. Важливим було те, що школа вміщає невелику кількість дітей, і вона така камерна, - розповіла Наталія Шлапак – матір учня Lviv British School.

Дуже пасувало – можливість навчання англійською мовою. Бо в нас дівчата вже спілкувалися англійською, і хотілося не втрачати цю навичку. Дивишся на щасливих дітей і надихаєшся. Тобто, в них навчання відбувається в дуже природній формі, немає такого що навчання – це щось важке. Це, скоріше, задоволення, - зазначає Віра – матір учениць Lviv British School

Що таке Lviv British School і чому її, дійсно, варто обрати для навчання вашої дитини? По-перше її заснував британець, який точно знає, як ідеально поєднати українську та кембриджську системи освіти. По-друге, випускник цієї школи з легкістю вступить не лише у кращі вітчизняні ВУЗи, але й без проблем стане студентом престижних університетів Великобританії.

So, our school – British qualification, to.. Наші студенти вивчають як українську програму, так і кембриджську інтернаціональну програму, але основна відмінність у тому, що по закінченню, учні, які є громадянам України, вони також матимуть акредитацію, диплом як нашої освіти, так і кембриджського зразка, - розповів Енді Фокс – засновник Lviv British School.

Але й це ще не все! У Lviv British School навчаються не більше півтисячі дітей, що дає можливість максимально приділяти увагу кожному, адже в класах у середньому по 16 учнів. Тут діє підготовча школа для малюків віком від 4 до 6 років, бібліотека, в якій більше 2000 книжок англійською мовою та понад 1500 українською, і навіть власна кіностудія, в якій учні разом з провідними режисерами створюють фільми, шоу та музичні програми. Вчителі дуже цінують в школярах інтелект у поєднанні з цілеспрямованістю. Тож щороку у школі проводять тестування від нульового до 11 класів, і той, хто серед учнів матиме найвищий бал – отримає головний приз – гранд на безоплатне навчання протягом року. Заради того, аби діти вступили у Lviv British School та мали успішне майбутнє, чимало батьків навіть переїхали до Львова з інших міст України

Я їх на 5 хвилин розв’язала. Вони були легкі, доволі. Спочатку була англійська, потім математика, а потім Explorer і українська, - каже Анна – учениця Lviv British School.

Я хвилююся, але я впевнений, що напишу, - розповів Матвій – учень Lviv British School.

Сьогодні ми під такими приємними емоціями, під приємними враженнями. Більше 160 діток вже написали тест 11 щасливчиків буде, які отримають гранд, а дітки, які написали тест на прохідний бал, ми вже запрошуємо, після отримання результату, на підписання договору, і долучитися до нашої команди Lviv British School, - зазначила Ірина Войцеховська – заступниця директора з навчально-виховної роботи Lviv British School.

Для сучасних батьків – навчання є пріоритетом, але не менш важливим є спонукати дітей до критичного мислення та впевненості у собі. Для вчителів Lviv British School кожна дитина – це особистість, яка вільно та сміливо висловлює свою думку,  навіть впливає на організацію навчального процесу

Мені ця школа більше подобається, тому що тут: є прогулянки смачніше готують, тут кращі гуртки, і загалом, ця школа краща, - розповів Матвій – учень Lviv British School.

Найкраще почути новим батькам які ще вагаються, обирають чи віддавати дитину в школу, почути не лише адміністрації інформацію, але й від діючих батьків, які вже з нами рік. Тому що однією з особливостей нашої школи - є теплі стосунки між класами. Ми не обмежуємося, щоб діти лише в своєму класі були і діти в школі є одним джерел прийняття рішень: вони пропонують свої ідеї, також ми завжди раді почути батьків, - зазначає Ірина Войцеховська – заступниця директора з навчально-виховної роботи Lviv British School.

Кожен майбутній президент, нобелевський лауреат та видатний діяч, колись вчився у школі. І для того, що Україна стала розвинутою, нам слід виховувати не просто еліту, а людей гідних, високоінтелектуальних, з широким світоглядом. Lviv British School – це справжня фабрика майбутніх лідерів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео) У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео)
Львів завжди можемо перейти на онлайн-навчання, але, оскільки дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі варто використовувати кожен день очного навчання.
Офлайн навчання: у Львові учні повернулись за шкільні парти (відео) Офлайн навчання: у Львові учні повернулись за шкільні парти (відео)
Після тривалої перерви з 5-го травня усі львівські школярі навчаються на очній формі, хоч із дотриманням певних правил та обмежень.
Loading...
Load next