Унікальні артефакти та закриті для відвідувачів місця: у Львові показали справжню автентику

Унікальні артефакти та закриті для відвідувачів місця: у Львові показали справжню автентику
Більше 100 квестів, лекцій та унікальних артефактів: у місті відбулися дні європейської спадщини

500 років перерви, і цими сходами знову крокують люди. Але тепер – у 21 столітті – вони не просто ведуть до кімнат, ними підіймаються до справжньої пригоди. Вірменська кам’яниця, яка, зазвичай, для нас з вами зачинена, у день європейської спадщини відкриває свої таємниці, і слід сказати, що вони таки вражають, адже за її стінами ціла історія десятків культур старовинного Львова.

Детальніше  в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Виставка АРТЕФАКТІВ незламності у смолі: де побачити та які експонати представлені? Виставка АРТЕФАКТІВ незламності у смолі: де побачити та які експонати представлені?
У Львівському муніципальному мистецькому центрі представили виставку артефактів незламності у смолі, що збирали працівники Музею фрагментів війни
Кращі будівельники Львова завершили перший етап відновлення розбомблених будинків Кращі будівельники Львова завершили перший етап відновлення розбомблених будинків
І чиновники, і будівельники сподіваються, що вже влітку мешканці зможуть повернутися у свої помешкання
На Львівщині мають збудувати та відремонтувати понад 300 кілометрів доріг (відео) На Львівщині мають збудувати та відремонтувати понад 300 кілометрів доріг (відео)
Посадовці розповіли про амбітні плани з розвитку дорожньої інфраструктури Львівщини.
Loading...
Load next