На благодійному вечорі професійного боксу від K.O. Promotions вдалося назбирати 1,4 млн грн для ЗСУ

На благодійному вечорі професійного боксу від K.O. Promotions вдалося назбирати 1,4 млн грн для ЗСУ
У Львові відбувся третій благодійний вечір професійного боксу від K.O. Promotions, де окрім боїв також збирали кошти на потреби наших захисників

Яскравіше, масштабніше та динамічніше. У Львові відбувся третій благодійний вечір боксу від K.O. Promotions, де окрім боїв також збирали кошти на потреби наших захисників. Загалом провели 7 поєдинків, а присутні на події як наші боксери, так і закордонні спортсмени готувалися до цієї події не один місяць.

8 тижнів підготовка у стандартному. Зрозуміло, що для деяких боксерів вона трошки була важчою залежно від того скільки раундів вони будуть боксувати сьогодні. Наприклад, Гриців і Цюра, які є нашими провідними боксерами, то вони будуть боксувати по 8 раундів і для них буде трошки більше роботи у порівнянні з іншими спортсменами, які будуть боксувати 4 і 6 раундів, - розповідає Роман Семинишин співзасновник K.O. Promotions.

Самі ж боксери зазначили, що за основу підготовки використали досвід попередніх боїв та власних помилок, щоб покращити свої показники.

Для мене дуже хорошим стимулом була моя попередня поразка. І тому я дуже сильно старався і працював. Найбільшу увагу звернув на моральну складову, щоб вийти і зробити все як треба, - розповідає боксер Микола Халус.

В мене суперник з Молдови, бачив його бої і звісно дивився на нього, підготовлювався трохи. Робив роботу під нього, - зазначив боксер Володимир Савайда.

А головний бій вечора відбувся між одним з найперспективніших українських боксерів Олександром Грицівим та Адамом Коларіком з Чехії. Представниця нашого бійця зазначила, що бій саме проти цього спортсмена був неочікуваним, але це не завадило перемозі. Щоправда, Гриців добряче травмував руку у третьому раунді. Тому вибивати перевагу довелося однією правою.

Готувалися під іншого суперника, але живемо в таких реаліях, що в нашій країні війна і перший суперник з яким ми повинні були боксувати не зміг приїхати, а замінили суперника за тиждень до бою. Чекаємо на гарний поєдинок, - розповідає Мирослава Пеганова спортивна директорка Олександра Гриціва.

Організатори події зазначили, що з кожним разом посилено працюють, щоб зробити дійство ще більш цікавим для поціновувачів боксу.

Перший, то була така промоутерська, бо ми вийшли на новий ринок, ніхто не розумів толком, що від нас очікувати. Другий, то був маленький вечір, але всі про нього говорили, а зараз ми вже покажемо масштаб і покажемо вже реальний, серйозний бокс. Основна наша мета це по-перше, за рахунок таких заходів підтримувати наших хлопців, які боронять нашу неньку на її теренах, а по-друге - розвивати спорт, - зазначає Олександр Колесніков співзасновник K.O. Promotions.

Також однією з найголовніших подій цього вечора був благодійний аукціон.

Приємно те, що в таких нелегкий час вдається на такому рівні організувати це все, зібрати таку кількість людей і насамперед зробити дуже хорошу справу, бо я пам’ятаю, що на минулих аукціонах дуже великі суми збиралися і я думаю, що цього разу також будуть цікаві лоти і будемо збирати цікаві донати, - розповідає блогер Олейник.

На аукціоні цього разу представили ще більше унікальних лотів, які допоможуть закрити потреби одразу кількох бригад.

Дуже цікаві лоти. Адже цей благодійний аукціон організований спільно з благодійним проєктом «Пташки перемоги». Будуть дуже цікаві лоти, серед яких прапор 24-ї бригади, а секретним лотом буде політ на військовому гелікоптері, а також багато інших спортивних лотів. Сподіваюся, що публіка наша їх оцінить і ми зможемо зібрати гарну суму для ЗСУ, - підкреслила Христина Кавецька засновниця благодійного фонду «KAVA».

І завдяки цьому дійству на допомогу нашим збройним силам вдалося зібрати майже півтора мільйона гривень, які вже скеровують на закупівлю необхідного обладнання та інших речей для наших захисників.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Слабких на рингу не було: у Львові боксери дивували не лише боями Слабких на рингу не було: у Львові боксери дивували не лише боями
Яскраві спаринги та щедрі донати на ЗСУ, спортсмени вдруге організували видовищне шоу у Львові
У Львові рятувальники організували благодійну акцію та збір коштів на лікування дитині (відео) У Львові рятувальники організували благодійну акцію та збір коштів на лікування дитині (відео)
Рятувальники провели у великих містах благодійну акцію, аби допомогти зібрати кошти на лікування донечці піротехніка.
Loading...
Load next