Центр на Львівщині, де знущалися з дітей, тимчасово очолила нова директорка

Центр на Львівщині, де знущалися з дітей, тимчасово очолила нова директорка

Великолюбінський навчально-реабілітаційний центр на Львівщині, де розгорівся скандал зі знущаннями з дітей, тимчасово очолила нова директорка. На час розслідування вихованців центру переведуть до інших закладів.

Про це на брифінгу повідомив заступник очільника Львівської ОВА Олександр Кулепін.

Тимчасовою очільницею закладу призначили Ірину Лукачук, яка раніше працювала в іншому закладі та, як запевняє Кулепін, є професіоналкою в цій сфері.

Також спеціально призначена комісія вирішила тимчасово переселити дітей із Великолюбінського навчально-реабілітаційного центру до інших закладів через розслідування можливих фактів сексуального насильства.

Наразі перевірки тривають у всіх 19 навчально-реабілітаційних центрах Львівської області.

Вже сьогодні відбудеться переміщення перших дітей до інших навчально-реабілітаційних центрів або спеціалізованих освітніх закладів за згодою опікунів. Комісія продовжує аналізувати обставини в закладі та індивідуальні потреби кожної дитини, — наголосив Кулепін.

Також він додав, що назви закладів, куди переміщують вихованців, не розголошують, щоб уникнути зайвої уваги до дітей.

Нагадаємо, Насильство в навчально-реабілітаційному центрі: прокурор Львівщини розповів деталі розслідування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах
Засідання комісії з надзвичайних ситуацій погодило план дій.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next