Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео)

Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео)
У будинку разом з бабусею перебували 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Через сильне задимлення та полум’я жінка не змогла врятувати дітей 

Двоє дітей загинули на пожежі. Вранці до поліції надійшло повідомлення від рятувальників про те, що у селі Малі Грибовичі, що неподалік Львова, зайнявся будинок. А під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіла двох дітей.

За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №1 Львівського районного відділу поліції №1. Як встановили правоохоронці, коли виникла пожежа, у будинку разом з бабусею перебували 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик.

Через сильне задимлення та полум’я жінка, на жаль, не змогла врятувати дітей.

Нагадаємо, у Львові провели унікальну операцію, щоб врятувати ногу чоловіка від ампутації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
Loading...
Load next